Järjestäjät ja kumppanit

JÄRJESTÄJÄT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

JÄRJESTÄJÄT

 

Peltopilkin MM-kilpailun järjestävänä tahona toimiva Bunkers bikers on moottoripyöräilyharrastusta edistävä, hyvien kaverusten kerho, joka järjestää myös muita hauskoja tempauksia kuin vain moottoripyöräily ja siihen liittyvä harrastaminen. Kerho ei ole mikään MC-klubi tai vastaava liivejä kantava jengi, vaan jäseninä on tavallisia, hyvämaineisia työtä tekeviä ihmisiä Etelä-Karjalasta.

 

Pääyhteistyökumppanina järjestelyissä toimii Lappeen Harju Oy sekä Samotic (kuljetus). Lisäksi mukana on joukko tukijoita, sponsoreita joiden tietoja listaamme tälle sivulle. Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme näkyvyyttä niin kilpailuissa kuin oheistapahtumissakin.

ERITYISKIITOS


EA-ryhmä, tykkimiehet Veikko Pätilä ja Harri Hyvönen, buffetin henkilökunta, järjestysmiehet, liikenteenohjaus, ääni/PA- mies, valokuvaus, artistit, yleisö ja tietysti itse peltopilkkijät! Nähdään vielä!


OTA YHTEYTTÄ

 

Jos haluat tulla mukaan kilpailemaan Peltopilkin MM-tapahtumaan tai yhteistyökumppaniksi järjestämään hauskaa ja kaikille avointa tapahtumaa, ole yhteydessä meihin.

 

Puh. 046 582 3014

Sähköposti peltopilkki@gmail.com

 

 
 
 

Puh. 046 582 3014 | Sähköposti: peltopilkki@gmail.com

Bunkers bikers moottoripyöräkerho pidättää kaikki oikeudet itsellään järjestää maailmassa peltopilkkikilpailuita, johon lasketaan myös nimimuunnoksella tehtävät kisa- tai tapahtumaplagioinnit. Peltopilkki- ja sen sanamuunnokset kuuluvat myös vain ja ainoastaan Bunkers bikersien juridiseen oikeuden piiriin. Kisojen tiedottajien ja median sekä mahdollisten jatkossa osakilpailuiden sekä mm. Peltopilkin SM-kilpailuiden suhteen vallitsee sama sääntö. Ole yhteydessä kerhoon puh. 046 582 3014 jos sinulla on kysyttävää. Oikeusrikkomukset ratkaistaan ensisijaisesti käräjäoikeudessa Lappeenrannassa.