Järjestäjät ja kumppanit

JÄRJESTÄJÄT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

JÄRJESTÄJÄT

 

Peltopilkin MM-kilpailun järjestävänä tahona toimi toimii Lappeen Harju Oy sekä Samotic (kuljetus). Lisäksi mukana on joukko tukijoita, sponsoreita joiden tietoja listaamme tälle sivulle.



Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme näkyvyyttä niin kilpailuissa kuin oheistapahtumissakin.

ERITYISKIITOS 2019


EA-ryhmä, tykkimiehet Veikko Pätilä ja Harri Hyvönen, buffetin henkilökunta, järjestysmiehet, liikenteenohjaus, ääni/PA- mies, valokuvaus, artistit, yleisö ja tietysti itse peltopilkkijät! Nähdään vielä!


OTA YHTEYTTÄ

 

Jos haluat tulla mukaan kilpailemaan Peltopilkin MM-tapahtumaan tai yhteistyökumppaniksi järjestämään hauskaa ja kaikille avointa tapahtumaa, ole yhteydessä meihin.

 

Puh. 040 556 4158

Sähköposti tanja.niemimuukko@hotmail.fi

 

 
 
 
 


Puh. 040 556 4158 | Sähköposti: tanja.niemimuukko@hotmail.fi

Lappeen Harju Oy pidättää kaikki oikeudet itsellään järjestää maailmassa peltopilkkikilpailuita, johon lasketaan myös nimimuunnoksella tehtävät kisa- tai tapahtumaplagioinnit. Peltopilkki- ja sen sanamuunnokset kuuluvat myös vain ja ainoastaan Lappeen Harjun  juridiseen oikeuden piiriin. Kisojen tiedottajien ja median sekä mahdollisten jatkossa osakilpailuiden sekä mm. Peltopilkin SM-kilpailuiden suhteen vallitsee sama sääntö. Ole yhteydessä  puh. 040 556 4158  jos sinulla on kysyttävää. Oikeusrikkomukset ratkaistaan ensisijaisesti käräjäoikeudessa Lappeenrannassa.