Artistiesittely

  DANI

 

Moikka! Oon Dani ja keikkaileva rap-artisti. Tulen esiintymään Helsingistä Lappeenrantaan peltopilkkitapahtumaan 16.2.19! Ilo tulla, tutustua ja heittää räppikeikka. Uutta musaani ei ole vielä paljoa julki, mutta tulen esittämään tulevia uusia biisejäni joissa on mukana tunnettuja artisteja kuten esim. Kristiina Brask. Elämäni ekaa EP:tä työstän parasta aikaa tosissani! Tyyliini kuuluu räppi jossa kerron tarinoita omasta elämästäni ja myös muiden. Tarinoita on laidasta laitaan, mutta tällä hetkellä kanavoin enimmäkseen haastavia kokemuksia omasta elämästäni musiikkiin. Iloisia biisejä löytyy myös joita tuutte kuulee keikalla paikan päällä! Syksyllä julkaisin ensimmäisen sinkkuni monen vuoden tauon jälkeen ja voit kuunnella miun soundia tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Z5iZF45n7oo

 

Oon tunnettu yhdestä vanhasta biisistäni "Ikävä Sua" jota on kuunneltu YouTubessa yhteensä vähän vajaa miljoona (n.918 000) kertaa. Keikkoja on tullut tehtyä about 100 x elämän aikana. Olen esiintynyt myös isoilla festarikeikoilla muutaman kerran. Miusta on kirjoitettu myös erilaisia juttuja ja tehty haastatteluja yms. Tossa taannoin tehtiin esimerkiksi tällainen lehtijuttu: https://www.lappeenrannanuutiset.fi/artikkeli/714322-lappeenrantalaistaustainen-rap-lupaus-selatti-vaikeat-ajat-ja-julkaisi-ensimmaisen

 

Sydämelläni ovat erityisesti nuoret jotka kamppailee erilaisten haasteiden/ongelmien kanssa! Olen itse ollut ongelmanuori jolla on rankka tausta ja siitä syystä haluan nykyään auttaa nuoria jotka painii pahan olon kanssa. Pahaa oloa on nykypäivänä yllättävän paljon nuorten keskuudessa eikä se ole edes riippuvainen pelkästään perheoloista vaan ongelmakenttä on laajempi mitä ehkä ymmärrämme.

 

Ajattelin jonkinlaisen setin siinä joskus iltapäivällä esittää. Tulkaahan sankoin joukoin pilkkimää ja kuuntelee tiukkaa räppii!! Nähdään siellä! Hugs. 

Rock-Rainer

 

Eli Rainer Karjalainen, joka soittaa kaikkea paitsi humppaa - vielä.

 

Rainer on iloinen karjalainen (ainakin nukkuessaan), jolla on parinkymmenen vuoden esiintymiskokemus. 

 

Jos joku sanoo pahasti, niin Rainer sanoo Hyvästi!

 

 

Puh. 046 582 3014 | Sähköposti: peltopilkki@gmail.com

Bunkers bikers moottoripyöräkerho pidättää kaikki oikeudet itsellään järjestää maailmassa peltopilkkikilpailuita, johon lasketaan myös nimimuunnoksella tehtävät kisa- tai tapahtumaplagioinnit. Peltopilkki- ja sen sanamuunnokset kuuluvat myös vain ja ainoastaan Bunkers bikersien juridiseen oikeuden piiriin. Kisojen tiedottajien ja median sekä mahdollisten jatkossa osakilpailuiden sekä mm. Peltopilkin SM-kilpailuiden suhteen vallitsee sama sääntö. Ole yhteydessä kerhoon puh. 046 582 3014 jos sinulla on kysyttävää. Oikeusrikkomukset ratkaistaan ensisijaisesti käräjäoikeudessa Lappeenrannassa.